φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Μετά την αγανάκτηση για το Ασφαλιστικό ... προμηνύεται γενικευμένη άρνηση παραλαβής των «έξυπνων» καρτών του Υπ. Οικονομικών ! 
Παρατηρείστε πόσο περιφρονητικά θα εκφραστούν πολλά ΜΜΕ και πολιτικά πρόσωπα για τις παρακάτω θέσεις. Κρατείστε αυτό το άρθρο στο αρχείο σας, και θα διαπιστώσετε, ότι μετά από λίγο καιρό θα μας τα παρουσιάζουν όλα ως φυσιολογικά και αναγκαία  ! 

Η νέα κατοχική κυβέρνηση  τιμωρεί το λαό!
Περιοδικό ο ΣΩΤΗΡ τ. 1.7.2010

Ο σχεδιασμός του Υπουργείου Οικονομικών να καθιερώσει από το 2011 μια έξυπνη κάρτα για να απαλλάξει, όπως υποστηρίζει, τους Έλληνες φορολογουμένους από τη συλλογή αποδείξεων, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι επιεικώς τερατώδης.
Με βάση τον ισχύοντα νόμο, κάθε φορολογούμενος, προκειμένου να πετύχει απαλλαγή φορολογίας από ένα μέρος των εισοδημάτων του, καλείται να προσκομίσει ανάλογες αποδείξεις εξόδων του. Καθιερώθηκε αυτό, για να αναγκασθούν οι πολίτες να ζητούν αποδείξεις για τις συναλλαγές τους και έτσι να υποχρεωθούν οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να εκδίδουν αποδείξεις για τις συναλλαγές τους και να παύσουν να φοροδιαφεύγουν.
Τώρα το Υπουργείο Οικονομικών σκεφτεται, δήθεν προς εξυπηρέτηση των πολιτών, να καθιερώσει ένα σύστημα ηλεκτρονικής καταγραφής των αποδείξεων.
Προτείνεται λοιπόν «η εισαγωγή ενός μοναδικού κωδικού πελάτη... που θα μπορεί να τυ πω θει σε μορφή γραμμωτού κωδικού... Η κωδικοποίηση θα ακολουθεί το πρότυπο ΕΑΝ-13...
Οι φορολογούμενοι δηλαδή θα εκτυ πώσουν από το συστημα ΤΑΧΙS μια ειδική κάρτα η οποία θα φέρει ειδική διαγράμμιση γραμμωτού κωδικα (barcode) και... θα τη χρησιμοποιούν κάθε φορά που θα αγοράζουν προϊόντα από επιχειρήσεις που έχουν το σύστημα τιμολόγησης με "barcode" (π.χ. σουπερμάρκετ, πολυκαταστήματα κ.τ.λ.)...
Σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν οι πολίτες θα επιδεικνύουν αυτή την κάρτα στο ταμείο και ο υπάλληλος του καταστήματος θα τη σκανάρει με ένα ειδικό μηχάνημα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώνονται με σω
ηλεκτρονικού δικτύου τα αρχεία του συστήματος ΤΑΧΙS για το ύψος της συναλλαγής και τα στοιχεία του συναλλασσόμενου.
Όμως λόγω του ότι δεν διαθέτουν όλα τα καταστήματα σύστημα barcode στα ταμεία τους... όλες οι αποδείξεις που εκδίδονται από επαγγελματίες και επιχειρήσεις θα φερουν ειδική διαγράμμιση γραμμωτού κΏδικα (barcode). Σ  αυτές τις περιπτώσεις οι φορολογούμενοι, όταν αγοράζουν ένα προϊόν η καταφεύγουν σε κάποιον ελεύθερο επαγγελματία, θα πρέπει να «σκανάρουν» την απόδειξη με το κινητό τους τηλέφωνο, προκειμένου να καταχωρισθούν τα δεδομένα σε πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η διαδικασία αυτή, αν και ακούγεται πολύπλοκη, εκτιμούν στο υπουργείο Οικονομι-
κων ότι θα διευκολύνει μακροπρόθεσμα τους φορολογούμενους να καταγράφουν
όλες τις συναλλαγές τους με μεγάλη ακρίβεια και να μη χρειάζεται στο τέλος του
έτους να περνάνε μία - μία τις αποδείξεις στις φορολογικές δηλώσεις, αλλά να συν-
δέεται ο ηλεκτρονικός υπολογιστής με το ΤΑΧΙS και να γίνεται άμεση μεταφορά των
δεδομένων στους κεντρικούς υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών».
Όλος αυτός ο κυριολεκτικά απίστευτος και μοναδικός στον κόσμο σχεδιασμός θέτει
τεράστια ζητήματα:
1. Για ποιό λόγο τιμωρούνται οι πολίτες με μια τόσο βασανιστική διαδικασία; Οκτώμισι εκατομμύρια άνθρωποι καλούνται να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, επειδή το κράτος αισθάνεται ανίκανο να πατάξει τη φοροδιαφυγή! Θα μπορούσε κάλλιστα η κυβέρνηση να νομοθετήσει αυστηρότατα πρόστιμα σε όσους φοροδιαφεύγουν και σε περίπτωση υποτροπής να κλείνει τις επιχειρήσεις και να αφαιρεί την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, προκειμένου περί ελεύθερων επαγγελματιών.Με τις καταστροφικές πολιτικές τους οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών εχουν ήδη οδηγήσει τον τόπο στο χει λος του γκρεμού και τους πολίτες σε απόγνωση. Δεν τους φθάνει αυτό; Επιχειρούν τώρα και να τους βασανίσουν;
2. Με το σχεδιαζόμενο σύστημα εισάγεται η δυνατότητα παρακολουθήσεως και ελέγχου των δραστηριοτήτων των πολιτών. Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο σύστημα,θα μπορεί να γνωρίζει για τον καθένα τι ψωνισε, πότε και από που το έκαμε. Θα μπορεί να γνωρίζει όλες τις οικονομικές συναλλαγές του. Θα είναι η αρχή του ελέγχου των παντων! Μια φριχτή «οργουελική» εποχή!
3. Το σημαντικότερο όμως για μας είναι άλλο. Είναι το σύστημα γραμμωτού κώδικα με το οποίο θα είναι κατασκευασμένη η κάρτα. Όπως είδαμε, θα έχει διαγράμμιση του γραμμωτού κώδικα ΕΑΝ 13, αυτού που χρησιμοποιείται ήδη στο εμπόριο και ο οποίος περιέχει τον αριθμό 666 με τις τρεις διπλές ράβδους του στην αρχή, στο μέσον και στο τέλος του κάθε κωδικού. Θα περιέχει δηλαδή τον αριθμό του Αντίχριστου, όπως μας τον φανερώνει το βιβλίο της Αποκαλύψεως στο 13ο κεφάλαιο, όπου τονίζεται ότι δεν θα μπορεί κανείς να πωλήσει η να αγοράσει κάτι, παρά μόνο αν έχει σφραγισθεί στο χέρι η στο μέτωπο με τον αριθμό αυτό, το 666!
Πιστεύουν αλήθεια οι κύριοι του Υπουργείου Οικονομικών ότι θα δεχθούμε ποτέ οι
Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί να παραλάβουμε ως προσωπικό μας πλέον στοιχείο
μια τέτοια κάρτα; Τι έπαθαν; Έχουν παραφρονήσει;
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τελικά θα λογικευθούν και δεν θα προχωρήσουν σε μια τέτοια παρανοϊκή ενέργεια, που μόνο αρρωστημένοι εγκέφαλοι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν η μια κατοχική κυβέρνηση θα δεχόταν να την εφαρμόσει, εκτελώντας δουλικά τις εντολές των νέων εξουσιαστών του τόπου.
Ας σταματήσουν λοιπόν αμέσως αυτούς τους απίστευτα προκλητικούς αντίχριστους σχεδιασμούς, πριν τους πνίξει η δίκαιη οργή του συστηματικά αδικούμενου λαού!


πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕλάτηΙερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου ΠροδρόμουΙερά Μονή Οσίου ΔαβίδΚαρούλια. Αγιο ΟροςΠρουσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας