φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος»


 
 

                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                      Αθήνα    30  Νοεμβρίου 2012

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος», έχοντας συμπληρώσει τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στους φυλακισμένους, στους αποφυλακισμένους και στις οικογένειές τους, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Bazaar  την 15η και 16η Δεκεμβρίου 2012, στο Κέντρο Τεχνών του Πάρκου Ελευθερίας (Στάση ΜΕΤΡΟ: Μέγαρο Μουσικής).
Τα αντικείμενα που θα διατεθούν είναι χειροτεχνίες φυλακισμένων από το σύνολο σχεδόν των φυλακών της Επικράτειας , ενώ το υπόλοιπο μέρος θα αποτελείται από προσφορές  φίλων και μελών του Συλλόγου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους  μέσα από μια μεγάλη ποικιλία  διακοσμητικών και χρηστικών αντικειμένων για το σπίτι, καθώς και να κάνουν ένα ιδιαίτερο δώρο, επιλέγοντας  κάποιο κόσμημα από υγρό γυαλί ή έναν από τους πίνακες που φιλοτέχνησαν οι κρατούμενοι. 
Τα έσοδα του Bazaar, το οποίο θα συνεχισθεί  στα γραφεία του Συλλόγου  (Ασκληπιού 60 Α και Σεργίου Πατριάρχου 8) μέχρι την εορτή του Άγιου Ονήσιμου (15 Φεβρουαρίου 2013) , θα διατεθούν  στους κρατούμενους, συνεχίζοντας έτσι τις δράσεις για την ομαλή κοινωνικοποίηση τους.
Τέλος, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος» θα ήθελε να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Αθηναίων για την ευγενή παραχώρηση του χώρου.

Ώρες  λειτουργίας : Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 10.00-20.00
                                  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 10.00-14.00.onhsimos22.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕλάτηΙερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου ΠροδρόμουΙερά Μονή Οσίου ΔαβίδΚαρούλια. Αγιο ΟροςΠρουσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας