Ιησούς Σινά

Τι πλέον θέλεις;

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Ο Αρχιεπίσκοπος στο Κατάρ για επενδύσεις ενώ η πολιτεία ξεπουλά τα πάντα


19546_458668845715_445418720715_11021825_1871588_n.jpg

 
Ανεπίσημη επίσκεψη στο Κατάρ πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος μετά από πρόσκληση, όπως δηλώνουν συνεργάτες του, του Εμίρη του πλούσιου κρατιδίου, Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι.
Ο Αρχιεπίσκοπος αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ελασσώνος Βασίλειο και τον Επίσκοπο Διαυλείας Γαβριήλ, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες για το αποτέλεσμα των επαφών του στο Κατάρ ο Αρχιεπίσκοπος θα ενημερώσει τα μέλη της ΔΙΣ στην επόμενη συνεδρίασή της.


Κατά ορισμένους εκκλησιαστικούς κύκλους ο Αρχιεπίσκοπος και οι συνεργάτες του θα έχουν επαφές για την  σχεδιαζόμενη επένδυση της Εκκλησίας στον τομέα των φωτοβολταϊκών και της καθαρής ενέργειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι το δεύτερο ταξίδι του Αρχιεπισκόπου στο εξωτερικό μόλις σε μια εβδομάδα.

πηγή
http://www.skai.gr/news/greece/article/184151/o-arhiepiskopos-sto-katar/
Υ.Γ
Τον δρόμο της αξιοποίησης της Εκκλησιαστικής περιουσίας δείχνει ο Αρχιεπίσκοπος πηγαίνοντας στο  Κατάρ προκειμένου να αξιοποιηθεί η γη που ανήκει στην Εκκλησία επενδύοντας στον τομέα των φωτοβολταϊκών.
Το επενδύοντας σημαίνει ότι η Εκκλησία βάζει τα χωράφια, το Κατάρ τα φωτοβολταϊκά, μοιράζονται τα έσοδα ενώ τα χωράφια  δεν ξεπουλιώνται, παραμένουν σε Ελληνικά χέρια.
Η πολιτεία γιατί δεν θέλει να μιμηθεί  την Εκκλησία;
Βέβαια οι έννοιες "Διεθνής", "Παγκόσμια διακυβέρνηση", "παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα", "παγκόσμιο χωριό" είναι άγνωστες λέξεις για την Εκκλησία.

Πως κολλάει αυτό...μαντέψετε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου