φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Η κάρτα του πολίτη…η κάρτα των καρτών…η κάρτα της ηλεκτρονικής φυλακής...





...Τελικά οι χρυσοχόοι ( βλέπε οι σημερινοί τραπεζίτες ) παρατήρησαν ότι ένα μικρό μόνο μέρος των καταθετών ή των κατόχων των αποδείξεων έρχονταν για να πάρουν το χρυσό τους. Άρχισαν έτσι πονηρά να κλέβουν το σύστημα, δανείζοντας κρυφά άλλους με το χρυσό που τους είχε δοθεί για φύλαξη, κρατώντας τον τόκο που κέρδιζαν από αυτό το δανεισμό.

Σύντομα ανακάλυψε ο τραπεζίτης ότι μπορούσε να εκδώσει περισσότερα «χαρτονομίσματα» (πιστοποιητικά κατάθεσης χρυσού) από όσο χρυσό είχε πραγματικά στο θησαυροφυλάκιό του και κανείς δε θα καταλάβαινε τίποτα. Με την πείρα που είχε ήδη αποκτήσει φαινόταν αδύνατο να έλθουν όλοι μαζί οι δικαιούχοι για να διεκδικήσουν το χρυσό τους. Στη συνέχεια ανακάλυψε ότι μπορούσε να δανείσει αυτά τα πρόσθετα “χαρτονομίσματα” και να κρατά και από αυτά τόκο. Με αυτό τον τρόπο γεννήθηκε ο δανεισμός κλασματικού αποθέματος, δηλαδή ο δανεισμός περισσότερων χρημάτων από το απόθεμα των καταθέσεων.


 Αυτή είναι η τραπεζική απάτη!!! και στο όνομα αυτής της απάτης μας οδηγούν στα capital controls και στο πλαστικό χρήμα που θέλουν να το εφαρμόσουν παντού.

Στη λίστα της υποχρεωτικής χρήσης καρτών εντάσσονται μεταξύ άλλων γιατροί, δικηγόροι, ηλεκτρολόγοι και υδραυλικοί, ενώ θα υπάρξει και πρόβλεψη για ένταξη συγκεκριμένων περιοχών στο νέο σύστημα, ανάλογα με την τουριστική κίνηση.

Κίνητρα προβλέπονται και για τους φορολογούμενους. Μεταξύ αυτών, κληρώσεις ακινήτων, δημιουργία αφορολόγητου ορίου, ακόμα και διάφορα δώρα από τις τράπεζες. Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής, την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί και η σχετική απόφαση για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το ηλεκτρονικό σύστημα Τaxis.




Βάλανε οι πολύ καλά ενημερωμένοι Νεοεποχήτες τον ανημέρωτο (δεν το λέω με την κακή έννοια, θύμα είναι) Χριστιανό Υπουργό Παν. Κουρουμπλή να εφαρμόσει...την κάρτα του πολίτητην κάρτα των καρτών…την κάρτα της ηλεκτρονικής φυλακής…την κάρτα της  συναλλαγής με το 666, …την κάρτα του αντιχρίστου!
Ο Θεός ας βάλει το χέρι Του!









1 σχόλιο:

  1. απαραδεκτη η εμμονη για την καρτα του πολιτη.ελαχιστος καιρος εχει περασει που 3000.000 Ελληνες ενυπογραφα δηλωναν οτι δεν θελουν την καρτα του πολιτη.τι νομιζουν οτι αλλαξε?ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .κατεβαζουμε τις εικονες και κοβουμε την προσευχη για να μην σοκαρουμε τους αλλοθρησκους που φιλοξενουνται στον τοπο μας και αγνοουμε και θελουμε να μην εκφραζουμε την πιστη μας τα ηθη και τα εθιμα μαςστον τοπο μας τον ποτισμενο με αιματα αγιων και μαρτυρων πατριωτων που ορκιζοντουσα στον σταυρο και την σημαια και επεφταν στην μαχη για να μεινει αυτη η πατριδα λευτερη,για να μας υποδουλωσεται εσεις σημερα στις παγκοσμιες τραπεζες και να μας κανετε υποδουλους στα κεντρα που υπηρετειται με το πλαστικο χρημα.εμεις σας βαλαμε στην εξουσια για να υπηρετηται συμφωνα με την γνωμη του λαου και 3.000.000 αυτου του λαου σας εχουν πει Ο Τ Ι Δ Ε Ν Θ Ε Λ ΟΥ Μ Ε Τ Η Ν Κ Α Ρ Τ Α ΤΟΥ Π Ο Λ Ι Τ Η!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΛΑΟΥ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ?ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΎΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελάτη



Ιερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου



Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ



Καρούλια. Αγιο Ορος



Προυσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας