φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ - ΕΣΤΙΑ ΠΑΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ


Ktp 01

Ktp FΣυνέχεια
 
Υ.Γ 
Είναι μια προσπάθεια κάποιων ανθρώπων που εργάζονται άοκνα στην Εστία Πατερικών Μελετών με σκοπό να σηματοδοτούν και να επισημαίνουν που βρίσκονται οι κακοτοπιές, που βρίσκονται τα βράχια ώστε να προφυλαχτεί το  "καράβι" του καθενός μας μη τύχει και πέσει στην ξέρα.
Αξίζει κι εμείς να συνδράμουμε ως αρωγοί στο έργο αυτό ξεκινώντας από ένα μεγάλο ΟΧΙ στην κάρτα του πολίτη και σ΄όσες κάρτες μπορεί να κρύβονται κάτω απ΄αυτή.
Είναι ακριβό το τίμημα της ελευθερίας, αλλά πόσοι και πόσοι δεν πολέμησαν προκειμένου οι ίδιοι αλλά και οι επόμενες γενιές να μείνουν ελεύθεροι...
Στην εποχή μας  η Νέα Τάξη  προσπαθεί να βάλει πόδι στον τόπο μας, οφείλουμε κι εμείς στις παλιές γενιές μας, αλλά και σ΄αυτές που θα έρθουν να τους αποδείξουμε  ότι με λάθος Έθνος τα έβαλαν!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕλάτηΙερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου ΠροδρόμουΙερά Μονή Οσίου ΔαβίδΚαρούλια. Αγιο ΟροςΠρουσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας