φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012

Επιδρομή στην Εκκλησιαστική περιουσία τώρα εξ...αριστερών

ΔΗΜΑΡ: Ο Λαγός της εξουσίας, σφυγμομετρά αν μπορεί να βάλει χέρι στην Εκκλησιαστική περιουσία
Ποιος εγγυάται κύριε Κουβέλη στον ελληνικό λαό, ότι η περιουσία της εκκλησίας δεν θα έχει την ίδια τύχη με αυτή της κρατικής περιουσίας; Εσείς μήπως;;;
Γιώργος Αδαλής
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 30/8/2012, 18:42
τελ. ενημέρωση 30/8/2012

«Χέρι» και στην εκκλησιαστική περιουσία θέλει να βάλει η ΔΗΜΑΡ κι ο Φώτης Κουβέλης, που σήμερα ως ένας εκ των τριών απαστραπτόντων κυβερνητών αυτής της χώρας, το θέτει πλέον κι επίσημα!

Το κόμμα του προφανώς, διέβλεψε την ... «χρηστή διαχείριση» των δημοσίων εσόδων, και επιθυμεί να εντάξει στο πλαίσιο αυτό και την περιουσία της εκκλησίας!

Πρόκειται κατά την προσωπική μου άποψη, για άλλη μια κίνηση του «λαγού» της εξουσίας, της ΔΗΜΑΡ, που σφυγμομετρά αντιδράσεις , για λογαριασμό όσων θέλουν να αρπάξουν και να διασπαθίσουν ΚΑΙ την περιουσία της εκκλησίας!

Δεν αρκεί φαίνεται στον κ. Κουβέλη, την κ.Ρεπούση, όσα «έκλεψαν» το σινάφι τους από την ληστρική επιδρομή στα ταμεία του κράτους!

Δεν αρκεί η λεηλασία της ιστορικής μνήμης των Ελλήνων, με βιβλία που βιάζουν την ιστορική πραγματικότητα!

Δεν αρκεί όσα έφαγαν εκδότες - συγγενείς υπουργών, προκειμένου να μάθουν στα παιδιά μας ότι στη Σμύρνη έγινε κάποιου είδους συνωστισμός και τώρα σύσσωμη η «αριστερή θολοκουλτούρα», ετοιμάζεται για νέα πεδία λεηλασίας που δεν κατάφεραν να τα αγγίξουν!

Τρέφω μεγάλο σεβασμό στην πραγματική αριστερή ιδεολογία, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω, ότι ΔΕΝ είναι αριστερό, οτιδήποτε λέει ένας δήθεν αριστερός!

Η αριστερά υποτίθεται ότι εκφράζει την μάζα του λαού που δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα στα μεγάλα αστικά κόμματα! Αλλά ο κ.Κουβέλης και οι συν αυτώ, εκφράζουν, τις μύχιες επιθυμίες, των αρπακτικών που λιγουρεύονται τα ακίνητα της εκκλησίας και όχι μόνο!

«Νομίζω ότι πρέπει να δούμε και τα θέματα που σχετίζονται και με την εκκλησιαστική περιουσία και με τα μισθολογικά των κληρικών. Σίγουρα και σε αυτή τη φάση, πολύ περισσότερο σε αυτή τη φάση, δεν μπορεί και ο χώρος αυτός να είναι έξω από τις περικοπές», είπε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ!

Ποιος εγγυάται κύριε Κουβέλη στον ελληνικό λαό, ότι η περιουσία της εκκλησίας δεν θα έχει την ίδια τύχη με αυτή της κρατικής περιουσίας;

Ο συνέταιρός σας στην Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, που καταλήστευσε την περιουσία των Ελλήνων με τα χιλιάδες σκάνδαλα ολκής;

Η ΝΔ με τα Βατοπέδια μήπως θα εγγυηθεί την σεπτή διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας, μέσω ...;. «Δομημένων ομολόγων»;

Η μήπως εσείς ο ίδιος, με το να πάρετε την περιουσία και να την επενδύσετε στους Μουσουλμάνους τη Θράκης, στους Αφγανούς της Πλατείας Κουμουνδούρου και σε εκδόσεις θεάρεστων βιβλίων που παραχαράσσουν την ιστορία μας;

Θα πρέπει να καταλάβει ο κ.Κουβέλης και ο κάθε κ.Κουβέλης, ότι οι Ελληνες, δεν θα συμφωνήσουν ποτέ να διαχειριστούν οι κλέφτες και οι λωποδύτες, ότι απέμεινε σε τούτη εδώ τη χώρα!

Προσωπικά, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, θα συμφωνούσε με την πρόταση αυτή, ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ, είχαν καταδικαστεί όλοι οι απατεώνες των κομμάτων εξουσίας ! Αν είχε χτιστεί μια φυλακή, στην οποία θα κρατούνταν 4-5000 Τσοχατζόπουλοι κι όχι μόνο ένας , έτσι ώστε να εξαγνισθεί μέσω αυτού, ολάκερο το σύστημα των απατεώνων και των κλεφτών!

Αν στο μέλλον, η χώρα κυβερνηθεί από κόμματα που δεν μοστράρουν καθημερινά τους κλέφτες ως ... σωτήρες, τότε πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε το θέμα!

Μέχρι τότε, δεν υπάρχει περίπτωση αγαπητέ μου, να επιτρέψει ο Ελληνικός λαός, να λεηλατήσετε ΚΑΙ την εκκλησιαστική περιουσία!

Εκτός κι αν, ο κ.Κουβέλης και οι «μεταλλαγμένοι μουτζαχεντίν της αριστεράς», υπογράψουν μια δήλωση, στην οποία θα αποδέχονται, ότι κάθε ευρώ που θα κατασπαταλείται ή θα κλέπτεται από την περιουσία αυτή, τότε θα το πληρώνουν από την τσέπη τους οι ίδιοι και τα κόμματά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕλάτηΙερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου ΠροδρόμουΙερά Μονή Οσίου ΔαβίδΚαρούλια. Αγιο ΟροςΠρουσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας