φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η υποδόρια εμφύτευση RFID microchip δεν είναι τόσο μακρυά όσο φαντάζεστε!


Βέβαια τα   εμφυτεύσιμα  microchip  που φαίνονται   ανήκουν στην προηγούμενη γενιά  των συστημάτων παρακολούθησης και ελέγχου της ελευθερίας του ατόμου .
Η σημερινή τεχνολογία,  είτε  χρησιμοποιώντας απείρως μικρότερα microchips, είτε  δια του υποδόριου βιο-χαράγματος, με εξελιγμένες συσκευές  laser και χρήση της νανοβιοτεχνολογίας, ", έχει υπεραπλουστεύσει  την όλη  διαδικασία.
Αφορμή   για την παρούσα ανάρτηση ήταν το e-mail της φίλης  Χριστίνας,  με το οποίο μας ενημέρωσε για την ύπαρξη  ενός διαφημιστικού spot  της Healthlink  στο οποίο προβάλλονται τα πλεονεκτήματα της εμφύτευσης  του  RFID microchip σε άτομα τα οποία  θέλουμε να παρακολουθούμε που βρίσκονται αναπάσα στιγμή  ,να  καταγράφεται αυτόματα το  ιατρικό τους ιστορικό κλπ.
Με το ίδιο σκεπτικό  σύντομα η Ελληνική κυβέρνηση θα μας προβάλλει διαφημιστικά spots στα οποία θα παρουσιάζει με την κατάλληλη σκηνοθεσία τα οφέλη και τα προτερήματα της χρήσης της "Κάρτας του Πολίτη"  στην οποία  όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός,  θα αποτυπώνονται τα ΠΑΝΤΑ . 
Φυσικά το δικό της  microchip , θα είναι  πολύ πιο σύγρονο και λειτουργικό απο αυτά που  θα δείτε στα videos,  ώστε να μπορεί  να "συνεργάζετα"   άψογα με όλα τα παγκόσμια ,επίγεια και δορυφορικά,  συστήματα  παρακολούθησης ,ελέγχου , καταγραφής και επεξεργασίας  πληροφοριών  και δεδομένων.
Εννοείται ότι η "Κάρτα του Πολίτη" με το  ενσωματωμένο microchip, θα είναι ένα σύντομο μεταβατικό στάδιο "εξοικείωσης" με την τεχνολογία και την φιλοσοφία  της  "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" του "Μεγάλου Αδελφού",διότι μετά απο αυτήν   θα εφαρμοστεί  η εμφύτευση  του microchip ή το υποδόριο "βιο-χάραγμα"στο χέρι ή στο μέτωπο .


περισσοτερα

http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/09/rfid-microchip-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕλάτηΙερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου ΠροδρόμουΙερά Μονή Οσίου ΔαβίδΚαρούλια. Αγιο ΟροςΠρουσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας