φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΦΜ,Schengen, ΑΜΚΑ, ο αριθμός διαβατηρίου, το δίπλωμα οδήγησης, η Κάρτα του Πολίτη..το 666!!!

pathr saranths- karta.jpgΟποιοσδήποτε νηφάλιος παρατηρητής, μακριά από φανατισμούς  και θεωρίες συνωμοσίας διαπιστώνει  δύο πράγματα :
Αφενός  μία παγκόσμια οικονομική κρίση και πολλά προβλήματα και αφετέρου συνεχείς  διακηρύξεις  από  όλους  τους  ηγέτες  του κόσμου για την ανάγκη  μιας  παγκόσμιας κυβέρνησης , η οποία υποτίθεται ότι  θα λύσει  τα παγκόσμια προβλήματα της  φτώχειας , των επιδημιών και της κλιματικής  αλλαγής .
     Προς  υλοποίηση  αυτού του σχεδίου προωθείται  σε τοπικό, περιφερειακό  και παγκόσμιο επίπεδο η ηλεκτρονική  διακυβέρνηση .  Με πρόφαση  το  <<νοικοκύρεμα>> και την καταπολέμηση  της  εγκληματικότητας  και  της  τρομοκρατίας  συγκεντρώνονται  προσωπικά στοιχεία των πολιτών  (data)  σε όλο και μεγαλύτερες  βάσεις  δεδομένων  και υπόκεινται σε αυθαίρετη  επεξεργασία  από άδηλα  κέντρα στα οποία με διάφορες  προφάσεις  διαβιβάζονται. Όλοι μπορούν να  θεωρηθούν  ύποπτοι .  Έτσι η ηλεκτρονική  διακυβέρνηση  μετατρέπεται  σε τυραννία.
      Στην πατρίδα μας με την συνθήκη  Schengen  και το νόμο 2472/97 περί  προστασίας  δεδομένων προσωπικού  χαρακτήρα , άρχισε  μια άνευ προηγούμενου συλλογή στοιχείων  που συνοδεύεται από μια αριθμοποίηση  του ανθρώπινου προσώπου. Με το νόμο 3655/2008 καθιερώθηκε  ο  ΑΜΚΑ   ως  διά βίου αριθμός  χωρίς  τον οποίο ο πολίτης  είναι αποκλεισμένος  από την  ζωή. Υπάρχουν  και άλλες  τέτοιες  προσπάθειες ,όπως η κάρτα πελάτη  και η ηλεκτρονική απογραφή των  Δημοσίων  υπαλλήλων. Επικινδυνότερη κρίνουμε  την αναγγελθείσα  έκδοση  της  ηλεκτρονικής  Κάρτας  Πολίτη , με την οποία  θα διασυνδέονται  όλες  οι δημόσιες  υπηρεσίες  και θα  ενσωματωθούν   ο  ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ,  ο  αριθμός διαβατηρίου , το δίπλωμα  οδήγησης  κλπ. Με τον τρόπο αυτό  σχηματίζεται ένα πλήρες  προφίλ  του πολίτη , πλήρως  ελεγχόμενου.  Έτσι  διαρκώς  μεγαλώνει  ο έλεγχος  και η τυραννία της  ανθρωπότητας .
%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CE%B8%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85+-+%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF.jpg
      Το χειρότερο  είναι  ότι  η διασύνδεση  γίνεται με κλειδί  το δυσώνυμο  666, αριθμό του ονόματος  του Αντίχριστου, που υποδηλώνει με ενάργεια ποίος θα είναι ο τελικός  τύραννος , σε  ποίον  παραδίδουμε  λίγο-λίγο  την ελευθερία μας , το δώρο  του αυτεξουσίου που μας  χάρισε ο Θεός .
Με απλά λόγια η Κάρτα Πολίτη  είναι  η ηλεκτρονική ταυτότητα  που απέφυγε ο ελληνικός  λαός  εξ  αιτίας των αντιδράσεων κυρίως  της  Ιεράς  Συνόδου της  Εκκλησίας  της  Ελλάδος . Θα έχει το μικροτσίπ με το 666, όπως το είχαν παραδεχτεί  πολλοί  πολιτικοί  το 1997, και επομένως  η χρησιμοποίησή του φανερώνει  την πλήρη υποτέλεια όσων θα λάβουν την  Κάρτα αυτή  στο κράτος  του   Αντίχριστου.
  Άς  γνωρίζουμε επίσης ότι ο τελικός  στόχος  της Νέας  Τάξης  είναι  η εμφύτευση του μικροτσίπ στο χέρι η το χάραγμα με ειδικό τατουάζ  στο μέτωπο σύμφωνα με την προφητεία της  Αποκαλύψεως  του αγίου Ιωάννου, όπως  ήδη  μεθοδεύεται  στις  ΗΠΑ για την  χορήγηση  υγειονομικής  περίθαλψης .
   Ευρισκόμενοι  λοιπόν  ένα βήμα πριν  από την επιβολή  της  αντίχριστης  τυραννίας  και επειδή καταπατείται η θρησκευτική  μας  συνείδηση και  τα  συνταγματικά  κατοχυρωμένα  δικαιώματα της προσωπικής μας ζωής και ελευθερίας νοιώθουμε την υποχρέωση:
1)Να παρακαλέσουμε την Ιερά Σύνοδο της  Εκκλησίας  μας ,
α)να ενωτισθεί  με στοργή  την ανησυχία των Χριστιανών και να τοποθετηθεί στο θέμα της Κάρτας  του Πολίτη  σύμφωνα  και με τις προηγούμενες  καθοδηγητικές  Εγκυκλίου της 
β)να μεσολαβήσει προς  τις αρμόδιες αρχές  της  ελληνικής  πολιτείας , ώστε να δοθεί , σε όσους  δεν θέλουν  να λάβουν  την  Κάρτα  Πολίτη  -ηλεκτρονική  ταυτότητα, εναλλακτική δυνατότητα  νόμιμης  ταυτοποίησης  στα πλαίσια  της ελληνικής  έννομης  τάξης.
   2)Να διακηρύξουμε προς  την  Πολιτεία  ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι  έναντι  οποιουδήποτε  τμήματος  να παραλάβουμε τη λεγόμενη   Κάρτα Πολίτη -ηλεκτρονική ταυτότητα  με την οποία :
  α)παραχωρούμε το θεόσδοτο δώρο  της ελευθερίας  μας στην  ετοιμαζόμενη παγκόσμια τυραννική  εξουσία ,
  β)δεχόμαστε το προοίμιο του βδελυρού χαράγματος ,φέροντας  μαζί  μας μέσω της ηλεκτρονική  ταυτότητας  τον αριθμό 666 και αρνούμαστε το Βάπτισμά μας .
8089prisoner_ball.jpg
   3)Να ζητήσουμε  από την Πολιτεία να πάρει  πίσω τη μεθόδευση  για καθιέρωση  της  ηλεκτρονικής  Κάρτας  Πολίτη .Αν δεν θέλει ,τότε , όπως  έκανε  με  την  εναλλακτική  θητεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά , να  εξεύρει  μια εναλλακτική  λύση για  όσους  διαφωνούμε με τις ηλεκτρονικές  ταυτότητες  ,θεωρώντας  μας ως αντιρρησίες συνείδησης.
   4)Να κάνουμε έκκληση προς κάθε  Έλληνα ορθόδοξα βαπτισμένο και κάθε άνθρωπο που σέβεται το δώρο της ελευθερίας και τα δικαιώματα του ανθρώπου να αρνηθεί την παραλαβή της Κάρτας Πολίτη και να υπογράψει τη διακήρυξη αυτή που απευθύνεται προς κάθε αρμόδια εκκλησιαστική η πολιτική αρχή.




Υ.Γ Συμπυκνωμένη ύλη από τις ομιλίες  του π. Σαράντη Σαράντου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελάτη



Ιερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου



Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ



Καρούλια. Αγιο Ορος



Προυσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας