φενεος

Ιησούς Σινά

Εγώ πατήρ, εγώ αδελφός, εγώ νυμφίος, εγώ οικία, εγώ τροφεύς, εγώ ιμάτιον, εγώ ρίζα, εγώ θεμέλιος, παν όπερ αν θέλεις εγώ. Μηδενός εν χρεία καταστείς. Εγώ δουλεύσω.

Ήλθον γαρ διακονήσαι, ου διακονηθήναι. Εγώ και φίλος και ξένος και κεφαλή και αδελφός και αδελφή και μήτηρ. Πάντα εγώ.

Μόνον οικείως έχε προς εμέ. Εγώ πένης δια σέ και αλήτης δια σέ, επι σταυρού δια σέ, άνω υπέρ σου εντυγχάνω τω Πατρί κάτω υπέρ σου πρεσβευτής παραγέγονα παρά του Πατρός.

Πάντα μοι σύ και αδελφός και συγκληρονόμος και φίλος και μέλος.

Τι πλέον θέλεις;

Αγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος

Ψηγματα all

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Σχόλια και παρατηρήσεις απο αδελφούς μας που υπέγραψαν εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη"

Σχόλια και παρατηρήσεις απο αδελφούς μας που υπέγραψαν εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη"


Είναι  η δεύτερη ανάρτηση  στην οποία  δημοσιεύουμε  σχόλια και παρατηρήσεις που συνυπέβαλλαν μαζί με την υπογραφή τους  αρκετοί   Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης ( την πρώτη ανάρτησή σχολίων μπορείτε να την διαβάσετε εδώ  )

Επαναλαμβάνουμε ότι τα σχόλια και οι παρατηρήσεις θα δημοσιεύονται με  τα αρχικά του υποβληθέντος ονοματεπώνυμου  αφού το μόνο  στοιχείο  του υπογράφοντος που θα δημοσιεύεται  θα είναι το ονοματεπώνυμο και το επάγγελμά του.


ΣΧΟΛΙΑ -ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Β.Κ
Εύχομαι να βοηθησει η Παναγία να μας προστατεύσει από τους κινδύνους και να σταθούμε αντάξιοι μαθητές του Χριστού μέχρι τέελους Αμήν

Ι.Μ

Τρόμαξα απο το πόσο γρήγορα όλα μεθοδεύοντα.Ερώτηση για το χάραγμα δεν λέει στην Γραφή ότι θα ερωτηθούμε αν θα το πάρουμε ή όχι, διότι τον ΑΜΚΑ ως δ. υπαλ.δεν ρωτήθηκα τον είχα απο πολύ καιρό πριν χωρις να το γνωρίζω απλά μου το έδωσαν έτοιμο.Η ταυτότητα αυτή δεν είναι το χάραγμα έτσι;αλλά προοίμιο αυτου;

Γ.Δ

Ο Θεός να μας βοηθήσει στην αδυναμία μας μήπως και σωθούμε...ο καιρός γαρ εγγύς.Μακάρι να ξυπνήσουμε όλοι οι Έλληνες απο το λήθαργο.Συγχαρητήρια για την αφύπνιση και την όλη προσπάθεια.Ο Θεός να σας δίνει δύναμη!..

Ν.Σ

ic+xc ni ka

Ε.Τ

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ - ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ - ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΠΟΡΩ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ EMAIL ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ? ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ??. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ
(Απάντηση "Ο.Π": Φυσικά και μπορούν  να υπογράψουν απο τον υπολογιστή σας  χωρίς όμως να βάλουν e-mail)


Ι.Ε

δυστηχως πρεπει να ισοπεδωθουν ολα......μπορουμε να τουσ ανατρεψουμε ?
 (Ο.Π-Αν  είναι θέλημα του Θεού  φυσικά και μπορούν να ανατραπούν τα πάντα.Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την προαίρεσή μας ι προσευχόμαστε στον Θεό να ανατρέψει τα σχέδια των αντιχρίστων  δυνάμεων)

Χ.Γ

Ο Θεός μαζι μας. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός ας κατευθύνει τα διαβήματα ημών. Και μόνο η υποψία οτι κινδυνεύουμε πρεπει να μας ξυπνήσει όλους.

Ν.Β

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΡΑΛΑΒΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΟΝΟΜΑΤΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 1000 ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΡΤΗΡΙΑ!!!Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ!!

Μ.Β

Μπράβο σας!!! Κάνετε μια σημαντική προσπάθεια για όλους μας! Εύχομαι με τη βοήθεια του Θεού να τα καταφέρουμε!

Ε.Μ

Συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία σας!

Χ.Τ

 όπως ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας νίκησε και αιώνια θα νικά το θάνατο, έτσι και τώρα κάθε προσπάθεια της επαναλαμβανόμενης <νέας τ...> δεν θα μας αγγίξει.Αρκεί να θέλουμε να μην ταχθούμε με το μέρος τους και είναι απόλυτα βέβαιο πως Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ δεν μας εγκαταλείπει. Τον <<εαυτούλη>> μας να φοβόμαστε και τις θεληματικές επιλογές μας

Α-Μ.Κ

Αντιστέκομαι στην Κάρτα του Πολίτη, γιατί ο Θεός με έπλασε ελεύθερο άνθρωπο!

F.M

Oxi stin karta giati einai o proaggelos tou sfragismatos pou milaei H Apoklipsi.Gia tous Anthrwpous pou tha feroun ws Prosxima oti ayto einai geleio H oti allo kai pistevoume se pragmata pou graftikan ston mesaiwna exw na pw oti ean to grapsane toso palia kai yparxei mexri kai simera einai gia logo sobaro kai fysika Apokalyptiko.Tipota to pseftiko den epibiwnei....Mhn parete tin karta...giati to sfragisma erxete!!!!Ksypniste kai kinithite.Eyxari stw olous o Theos na sas exei kala.

Ε.Π

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ

Γ.Γ

ρνοζμαι νp παραλάβω τtν "Κάρτα τοζ Πολίτη.Κρατηστετην γι α τόν εαυτό σας

Β.Α

Μπράβο σας για αυτήν την προσπάθεια!!! Συνεχίστε έτσι κι εμείς θα σας στηρίξουμ!!!

Κ.Μ

Μαζί σας στον αγώνα!

A.D

Gnorizoume tis profities kai xeroume die tha gini ala den prepi na kathisoume me stauromena da heria pisteuo ston triadiko theo kai den fowame ton diabolo

Μ.Ζ

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΜΟΥ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΩΝΥΜΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ'666'.ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΤΙΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΜΙΣΘΟΥ -ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ.ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ.

Γ.Δ

παιδια πρεπει ολοι μαζι οι Ελληνες να εναντιωθουμε στο δαιμονα αυτο.να ειστε καλα.

Α.Μ

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ, Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ

Μ.Λ

Εχετε δίκιο πρέπει να αντισταθούμε, αλλά βοηθήστε μας πως μπορούμε να παλέψουμε για μας και για τα παιδιά μας.Ελπίζω ο Κύριος να μας δείξει το δρόμο.

Σ.Χ

Παρακαλω να μας ενημερωνετε για τις διαδικασιες και τις μεθοδους αντιδρασης κατα της "εικονος" και του "σφραγισματος", δηλαδη της καρτας και του τσιπ. Ευχαριστω.

Χ.Κ

Ει ο Θεός μεθ' ημών, ουδείς καθ'ημών.

Κ.Π

Αρνούμαι να συμμετάσχω στο ηλεκτρονικό φακέλωμα. Θεωρώ πως το ανθρώπινο πρόσωπο έχει υποφέρει πάρα πολύ κάτω από τις διαρκείς ποικιλότροπες υποτιμήσεις των ολοκληρωτικών καθεστώτων ανά τους αιώνες.

Δεν γνωρίζω αν η κάρτα του πολίτη συνδέεται άμεσα με τον αριθμό 666, αλλά πιστεύω πως εν τέλει, το τελικό κίνητρο της αριθμοποίησης δεν έχει σχεση με τη σωτηρία της ψυχής και άρα δεν είναι εκ Θεού. Συνεπώς είναι εκ του πονηρού. Ο αριθμός ως αρχικώς εν μέρει υποκατάστατο του ονοματεπώνυμου είναι μία κακή απομίμηση του βαπτίσματος. Θυμίζει πολύ τις μεταμορφώσεις του διαβόλου σε μορφη αγγέλου ώστε να πλανήσει τους πιστούς χριστιανούς.
Έτσι και η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι μία από τις καλλίτερες μεταμορφώσεις του, με σκοπό να αποπροσανατολίσει τους πιστούς και να τους οδηγήσει σε μία νέα πτώση. Ο άνθρωπος είναι εικόνα Θεού και όχι των μαθηματικών. Ένας άνθρωπος-αριθμός είναι μία παραγωγική μονάδα που είτε συμφέρει είτε όχι.
Ή είναι χρήσιμος ή όχι. Κάθε άλλη προσέγγιση του προσώπου φαίνεται να μην έχει σημασία. Η αξία ενός ανθρώπου με βάση τη χρηστικότητά του, μετατρέπει αυτόν σε αντικείμενο προς (κατά)χρήση ή προς πέταμα, ανάλογα. Αυτό που μετράει δεν είναι οι αρετές του, αλλά οι ικανότητές του να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της νέας τάξης πραγμάτων. Οι επιθυμίες του ελέγχονται. Τα πάθη του εξιδανικεύονται.
Ο άνθρωπος γίνεται πλέον ένα μοντέλο που πωλείται. Ως μοντέλο λοιπόν, θα χρειάζεται συνεχείς αναβαθμίσεις. Δε θέλει και πολύ για να καταλάβουμε τη συνέχεια. Οι αριθμοί έχουν ένα επιπλέον «καλό». Δεν είναι μεταβλητοί, δεν έχουν χαρακτήρα, δεν μπορούν να αλλάξουν, να μετανοήσουν, να πιστέψουν στο Θεό.
Φαίνεται πως μας περιμένει μία τραγική συνέχεια, όπου οι ζωντανοί άνθρωποι του Θεού με την αυτεξούσια βούληση θα μετατραπούν σε άβουλους αριθμητικούς συμβολισμούς μίας ξεχασμένης εποχής. Ελπίζω να δώσει ο Θεός τη δύναμη σε όλους μας, ώστε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και είτε με σθένος είτε με επιφυλάξεις, στο τέλος να δώσουμε μία απάντηση στη νέα τάξη. Ως πιστοί χριστιανοί, ως Έλληνες, ως απόγονοι αλλά και γιατί όχι, ως πρόγονοι των επομένων γενιών.

Ι.Μ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΩΣΕΤΑΙ...(ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ)

Α,Π

καλημερα καλη εβδομαδα και χρονια πολλα σας γραφω απο την εργασια μου και την πλατεια αγιας παρασκευης, μεγαλη η χαρη της και η προστασια της υπογραφω και αρνουμαι οπως παλαιοτερα μου ειχε ζητησει να υπογραψω ο πνευματικος μου ο γεροντας σεβαστιανος ηγουμενος της μονης αγιας παρασκευης θεση "κοτορι" στην καστορια, για τις ταυτοτητες

Β.Ν

Άγιοι πατέρες κάντε κάτι πριν να είναι αργά για όλους μας.

Π.Σ

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ.

D.K

OXI STHN KARTA POLITH

Ε.Ο

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ Μ" ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ!

Τ.Κ

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ



πηγή
http://orthodox-watch.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελάτη



Ιερά Μονή Δοχειαρίου


Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου



Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ



Καρούλια. Αγιο Ορος



Προυσιώτισσα

Αγιο Ορος Ι.Μ Διονυσίου

Ψήγματα Ορθοδοξίας